photoinlife

we can be heroes, just for one day.

förlåt så hemskt mycket för att jag inte bloggat något alls! men har knappt haft nå bilder eller inspiration. Hemskt ledsen.. men jag har inte gjort nå speciellt. Var i romme igår ett tag sen var jag med Josse och Klara. idag har jag bara vart inne på stan, ska inte göra något mer idag tror jag. kanske kolla på film. kram sabina.

God Jul!

 

och föddes på nytt igen

min katt Ester.
Idag och igår har jag vart på stan och fixat lite julklappar! Har bara 1 kvar nu av 7;). I fredags var ju jag, Lovisa och Klara på lussebandyn. Kom hem före 1 någongång. Nu sitter jag och kollar på musik hjälpen, sista dagen idag. Riktigt tråkigt, det har fått min vecka gått lite snabbare... Men nu ska jag kolla runt lite på datorn. glöm inte att följa mig på tumblr, http://septemberflicka.tumblr.com. kramar!
 
-Sabina

At night the city grows

Hej! Förlåt för den dåliga bloggningen men jag har ett liv att sköta också! Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik men senare ska jag, Sabina och Klara titta på när Josefin spelar lussebandy! Hejsvejs :) /Lovisa

Skinny love.

Hej! Nu sitter jag med Josefin och Sabina på mitt rum och senare ska vi ut och fota!
Hoppas det blir någon bra bild iallafall :)
Hejdå! /Lovisa

open my soul.

nyredigerade bilder på lovisa, igen. har fototorka, ingen insperation eller någonting. har vart hemma idag också. puss & kram. 
 
-Sabina

it's a losing game.

ny redigerad bild från i somras. :) 
jag har varit hemma och sjuk idag och igår. usch! och nu måste jag egentligen plugga, måste plugga ganska mycket faktist. missat två prov och imorgon är det matteprov plus läxa. får se om jag tar mig till skolan imorgon. lär fixa lite julklappar också så jag har det klart. puss & kram.
 
-Sabina

Jossan & Selma.

Halloj! Idag har jag varit med Jossan! Dom två understa bilderna tog jag idag! Gillar verkligen den sista på Jossan! Men nu ska jag äta! Hejsvejs :) - Lovisa

RSS 2.0